Afdrukken

Erfrecht

Begin:
17. oktober 2018
Einde:
17. oktober 2018
Activiteitnr.:
38
Prijs:
EUR 12,00
Plaats:
't Web Loenen

Omschrijving

Een interessante avond met uitleg over wat er onder “Estate planning/erfrecht” wordt verstaan. Daarbij komen aan bod: huwelijk, erfrecht en schenkingen, met alles wat hierbij komt kijken. Regel- en wetgeving zijn nogal veranderd in de loop der jaren. Voor je het weet heb je er zelf mee te maken. Wat regel je bij leven, wat regel je bij dood? Verschillende vormen van nalaten komen aan de orde.

Woensdag 20.00 - 22.00 uur
   
Docent Notaris J. Derkman uit Abcoude 
   
Kosten € 12,-
   
Locatie ’t Web, Loenen 
   
Datum 17 oktober 2018

 


Jan Derkman heeft per 1 juli 2017 de akten van notaris mr. Engelbracht, die op 1 juli 2017 definitief als notaris te Stichtse Vecht is gestopt, overgenomen. Notaris Derkman te Abcoude heeft de akten van de afgelopen 28 jaar van mr A. Engelbracht en zijn ambtsvoorganger, mr J.E. Goldhoorn en de dossiers en andere bescheiden van de afgelopen 20 jaar, in Abcoude in bewaring genomen.

Mevrouw mr S.F. Mokken, die 15 jaar lang als kandidaat-notaris verbonden is geweest aan het kantoor van mr A. Engelbracht, is vanaf 1 september 2017 werkzaam bij mr J.H. Derkman.

 

U bent van harte welkom op het kantoor van notaris Derkman in Abcoude voor advies of raadpleging van uw oude akte(n) of andere notariële zaken. U kunt bij notaris Derkman terecht op onderstaand kantooradres. Eventueel kan notaris Derkman besprekingen bij u thuis voeren.

 

Notaris mr J.H. Derkman

(verbonden aan Sterel C.S.)

Hoogstraat 35 (kantoor is gevestigd boven restaurant De Eendracht ingang aan achterzijde van gebouw)

1391 BR Abcoude

Tel. 0294-281227

email: jderkman@sterelcs.nl


Inschrijven voor deze activiteit: Erfrecht

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Adresgegevens

Ik ben accoord dat het bedrag, (kort) na aanvang van de activiteit, automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven en met de Voorwaarden en reglementen van het Cursusproject. *

* noodzakelijke informatie