Afdrukken

Zomer Yoga 2019

Begin:
13. juni 2019
Einde:
5. september 2019
Activiteitnr.:
43 B
Prijs:
EUR 45,00
Plaats:
't Web Loenen

Omschrijving

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Juk dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. In het Westen wordt yoga voornamelijk geassocieerd met oefeningen die het evenwicht in het menselijk systeem herstellen.
In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
De achterliggende gedachte is dat Yoga traditioneel gezien altijd als doel heeft gehad om je een beter en gelukkiger leven te geven. Een filosofie of levensstijl die je stilte, vrede en geluk brengt.

Donderdag 13.30 - 14.30 uur
   
Docent Janneke Roelofs
   
Kosten € 45,-
   
Materiaal Meenemen matje en deken, makkelijk zittende kleding
   
Locatie t Web Loenen
   
Data 13, 20, 27 juni/ 4, 11, 18, 25 juli/ 1, 8,15, 22, 28 aug/ 5 sep.

Inschrijven voor deze activiteit: Zomer Yoga 2019

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Adresgegevens

Ik ben accoord dat het bedrag, (kort) na aanvang van de activiteit, automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven en met de Voorwaarden en reglementen van het Cursusproject. *

* noodzakelijke informatie