Afdrukken

Mozaïeken dienblad

Begin:
27. september 2018
Einde:
11. oktober 2018
Activiteitnr.:
27
Prijs:
EUR 50,00
Plaats:
't Web Loenen

Omschrijving

Tijdens deze creatieve mozaïek workshop leer je stap-voor-stap hoe mozaïeken werkt en leer je het voegen van je eigen mozaïek kunstwerk. Je gaat aan de slag met mooi gekleurde mozaïek materialen en maakt een dienblad. Er kan van keramische tegels, glasnuggets en/of glassteentjes in mooie kleuren worden gebruik gemaakt. Je mag zelf de kleuren bepalen en de afbeelding die je graag wilt gaan mozaïeken. Voor de beginners en mensen die niet goed kunnen knippen zijn er bakjes met stukjes mozaïek steentjes. Je maakt je eigen unieke dienblad om mee naar huis te nemen. Mooi zal het in elk geval worden.

Dondedrdag 19.00 - 22.00
   
Docent Gonda Santing 
   
Kosten € 50,
   
Locatie ’t Web Loenen 
   
Data 27 sept / 4, 11 okt. 2018

 


Gonda Santing is beeldend kunstenaar Mozaïeken en Body Art en heeft sinds 2004 een atelier in Utrecht. Sindsdien maakt zij mozaïekwerken in opdracht en geeft zij cursussen en workshops. Haar missie is om volwassenen en kinderen te helpen hun eigen creativiteit te ontdekken aan de hand van gezellige, ontspannen creatieve workshops en cursussen.

Vanaf 2014 is Gonda ook gestart met het maken van mozaïek sieraden. 


Inschrijven voor deze activiteit: Mozaïeken dienblad

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Adresgegevens

Ik ben accoord dat het bedrag, (kort) na aanvang van de activiteit, automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven en met de Voorwaarden en reglementen van het Cursusproject. *

* noodzakelijke informatie