Voorwaarden

Inschrijven en cursusgeld

Aanmelden door op de cursuspagina de inschrijfknop te gebruiken.
Inschrijving graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 14 dagen voor het begin van de cursus verzenden. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

Is de cursus of workshop vol dan wordt u op de wachtlijst geplaatst. Hiervan ontvangt u bericht.

Het cursusgeld, inclusief materiaalkosten, wordt via uw als automatische afschrijving geïnd als het zeker is dat de cursus doorgaat (tenzij anders vermeld). Het kan dus zijn dat het geldbedrag nog niet is geïnd bij de start van de cursus.
Bedragen boven € 100 worden in 2 termijnen van uw rekening afgeschreven; andere bedragen in 1 termijn.

Indien de lessen niet doorgaan en deze worden niet op een ander tijdstip ingehaald, wordt het door u betaalde lesgeld terugbetaald. Als u een cursus geheel of gedeeltelijk niet volgt, wordt het cursusgeld niet terugbetaald. Laat gerust iemand anders in uw plaats komen, maar laat dit even via de contactpagina weten.

Bij elke cursus staat steeds vermeld wat bij de prijs is inbegrepen. Als u tijdens de cursus een consumptie wilt gebruiken, is dat meestal voor eigen rekening.

Als u het met een afschrijving niet eens bent, neem dan contact op met de penningmeester.

 

Privacy - Bescherming persoongegevens

Stichting Cursusproject Loenen gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te houden van mogelijk voor u interessante activiteiten en nieuwsfeiten. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u een bericht via de contactpagina sturen.

Uw privacy vinden we belangrijk, dus gaan we zorgvuldig en volgens de wet met uw gegevens om.